Aanbod

Styling met een missie.
Door jouw authentieke looks te creëren voel jij je weer helemaal aligned met wie jij mag zijn en stap jij in 1 tel in jouw meest krachtige versie van jezelf! Ik leer jou door middel van mode kneepjes en kennis over jouw huidige signature, welke kleur, kleding en stijl het beste passen bij jou verlangens. Om zo nooit meer een mode misser te slaan of met een iets wat onzeker gevoel de deur uit te gaan.
Ik maak een heel mooi uniek en passend advies en leer je hierbij hoe jij direct met jouw looks, in de juiste energie stapt!
Wil je weten hoe ik dit doe? Kijk dan snel verder bij mijn aanbod.
Het stijlpaspoort, stijl coaching, cursussen of online personal shopping!

Stijl paspoort

Een stijl paspoort is een kleding advies wat jou leert hoe jij direct in de vibe kan stappen van jouw hoogste potentieel.

Een intuïtief stijl advies is een advies welke wordt gemaakt aan de hand van jouw echte verlangens.

Hiermee kun jij na het ontvangen van jouw paspoort letterlijk voelen dat jij de shift maakt van een average vibe naar die high vibe waarmee jij met jouw looks levelt aan de persoon die jij wilt zijn.

Je krijgt een mooi gebundeld advies waardoor jij altijd expresse kan geven aan je echte ik en weet welke stijl, kleur en type kleding oprecht bij jouw essentie past.

Stijl paspoort
Coaching

Stijl Coaching

Succes en geluk aantrekken door jezelf te zijn, dat klinkt heel fijn toch?

Het kleding advies wat ik voor je maak verteld meer over wie jij echt bent dan je je nu misschien kan voorstellen.

Maar wees eens eerlijk, weet jij oprecht wie je echt bent? Kan jij jouw oprechte waarde benoemen in de spiegel als jij jezelf aankijkt.? Dit vanuit je hart voelen dat jij dit bent?

Vaak is dit door alle waarheden die wij over onszelf hebben gecreëerd niet meer het geval. Dit is niet erg, we creëren allemaal een ‘social me’ waarvan we geloven dat we dit zijn.

Door je hiervan bewust te worden. Je weer te verbinden met wie jij echt diep van binnen bent. Hier oprecht aan te gaan werken en je hierna te hullen in de looks die deze zelfkennis, eigenwaarde en zelfliefde.

Vind er een shift plaats doordat jij je energie signature uitzendt die vol potentie leeft!

In mijn coaching programma is dit precies wat ik met jou wil bereiken. 

Weer terug naar jouw essentie, om hierdoor je volle potentie te leven en jouw dromen en ambities simpelweg naar jou toe te trekken.

Online personal shopping

Naast het aanbod van de coaching en het paspoort richt ik mij ook op iets waar ík heel erg blij van word maar me ervan bewust ben dat niet iedereen dit als hobby ziet. 

Er niet de tijd voor heeft of simpelweg niet weet waar je beginnen moet in het grootse aanbod wat er online aan kleding is.

Met heel veel liefde stel ik, samen met jou aan de hand van jouw paspoort en wensen weer een nieuwe garderobe voor jou samen.

Door middel van een mooi online shopping plan. 

Hierin zijn meerdere mogelijkheden te vinden waaronder zelfs een echt abonnement

Dit is een exclusieve dienst. De plekken voor het online personal shopping zijn echt heel erg beperkt.

Wil je hier meer over weten lees rustig even verder of maak direct een afspraak voor een kennismakingsgesprek om te kijken of ik hierin wat voor jou kan betekenen.

Personal shopping

Healings

Hoeveel zelfliefde en eigenwaarde heb jij?

Merk jij misschien zelfs dat je blokkeert op het onderwerp eigenwaarde, zelfliefde?

Wil je liever geen kleding advies maar verlang je wel naar die versie van jezelf die trots is op wat ze heeft bereikt, en gewoon om wie ze is?

Dan biedt de healing voor jou een hele mooie oplossing. Bij een intuïtieve heling gaan we opzoek naar jouw blokkade, hierbij krijg jij een mooie opdracht mee om zo weer veel meer verbinding te krijgen met wie jij mag zijn!

Cursussen

Ook dit jaar staan er weer een aantal super mooie cursussen op de planning, waarvan ik niet kan wachten ze met je te delen!

Na mijn eerste online training vorig jaar ‘Dress to express’ wil ik hier nog veel en veel meer toffe kennis over gaan delen met jou!

Wil jij bijvoorbeeld leren hoe je de juiste outfit kiest en deze in je voordeel laat werken.

Of leren hoe jij de juiste intentie koppelt aan de juiste kleuren, kleding en stijlvorm voor jou?

Hou dan mijn insta rond Mei in de gaten.

Wil jij weten wat jij het beste aan kan doen op bepaalde dagen in de maand, om zo mee te gaan op de juiste energie en je niet meer druk maakt over je mood en welke kleding hierbij hoort?

Let dan in Maart even goed op mijn insta account.

In deze cursussen leer ik je alles over kleding, energie, mood swings, kleur en nog veel meer leuke mode weetjes en wetenschappelijk bewezen theorieën!